Zimovanje na Kopaoniku 2022

Osluškujući potrebe dece, uslišili smo njihovu želju da se u vreme pandemije provede kvalitetno vreme i unapredi njihovo zdravlje. Učenici naše škole su izrazili želju da obiđu Kopaonik, što smo im i omogućili organzizovanjem zimovanja u periodu od 19.januara do 26. Januara 2022. godine.

Pošto nam je bezbednost dece i njihovo zdravlje prioritet, odlučili smo se da realziujemo ovo putovanje u momentu kada su svi prošli kroz Kovid infrekciju ili bili vakcinisani. Kompletan program realizacije osmišljen i dogovoren sa roditeljima. Utisci sa ovog poslovanja su veoma pozitivni. Učenici su zadovoljni i zahvalni za kvalitetno provedeno vreme nakon izopštenosi koja je trajala gotovo dve godine. Neki od njih su uspešno savladali školu skijanja, dok su ostali usavršili tehniku sportova na snegu.

Realizatori putovanja su prijatno iznenađeni nivoom spremnosti učenika na saradnju, timskim duhom, poštovanjem autoriteta i dogovora. Ponosni smo na naše učenike i uvek smo tu da izađemo u susret njihovim idejama. Slike govore više od reči…