Opis programa

Obrazovni profil Finansijski-računovodstveni tehničar najviše odgovara onim učenicima koji su zainteresovani da svoju karijeru ili dalje obrazovanje nastave u oblasti finansija. Tokom školovanja učinici će od vrhunskih profesora Škole, ali i od eminentnih profesora Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment imati priliku da steknu kavlitetna i primenjljiva znanja koja će ih osposobiti da na najbolji način obavljaju različite finansijske poslove, ali i da sa lakoćom nastave svoje obrazovanje na odabranom fakultetu.

Nastavno osoblje Srednje škole MC Vision Academy kroz obrazovni profil Finansijsko-računovodstveni tehničar nastoji da učenicima pruži savremena i sveobuhvatna znanja i veštine u svim segmentima finansijsko – računovodstvanih poslova, kao što su sprovođenje svih oblika knjigovodstvenih evidencija, obavljanje platnog prometa, praćenje i kontrola poslovanja preduzeća itd. Navedena znanja i veštine učenici stiču kroz interaktivnu nastavu gde je posebna pažnja usmerena na individualni razvoj i napredovanje svakog od učenika.

Mogućnosti

Smer Finansijski administrator mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Svi učenici naše škole mogu da se upišu kako na državne tako i na privatne fakultete. Za učenike Srednje škole MC Vision Academy obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija. Učenici su nakon završenog obrazovnog profila Finansijsko računovodstveni tehničar su pripremljeni za uspešno započinjanje karijere ili nastavak studija na željenom fakultetu.

 

Nastavni plan i program možete pronaći ovde.

Školarina obuhvata:

  • Nastavnu literaturu u štampanom ili e-formatu.
  • Kompletan školski pribor i sveske.
  • Microsoft A1 for Education
  • Osiguranje učenika
  • Posete institucijama i jednodnevni izleti u Novom Sadu
  • Akademske aktivnosti na fakultetima Univerziteta Privredna akademija – Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i FIMEK-u.

Porodični popust: u slučaju da se Školu istovremeno pohađaju rođene sestre/braća, drugo upisano dete ostvaruje popust.

Mogućnost izmirenja školarine na 12 mesečnih rata.

Za sva pitanja možete nas kontaktirati:

Mail: info@srednjaskolamcvision.edu.rs

Telefon: (+381) 060 015 06 99