fbpx

Finansijsko-računovodstveni tehničar

Opis programa

Obrazovni profil Finansijski-računovodstveni tehničar najviše odgovara onim učenicima koji su zainteresovani da svoju karijeru ili dalje obrazovanje nastave u oblasti finansija. Tokom školovanja učinici će od vrhunskih profesora Škole, ali i od eminentnih profesora Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment imati priliku da steknu kavlitetna i primenjljiva znanja koja će ih osposobiti da na najbolji način obavljaju različite finansijske poslove, ali i da sa lakoćom nastave svoje obrazovanje na odabranom fakultetu.

Nastavno osoblje Srednje škole MC Vision Academy kroz obrazovni profil Finansijsko-računovodstveni tehničar nastoji da učenicima pruži savremena i sveobuhvatna znanja i veštine u svim segmentima finansijsko – računovodstvanih poslova, kao što su sprovođenje svih oblika knjigovodstvenih evidencija, obavljanje platnog prometa, praćenje i kontrola poslovanja preduzeća itd. Navedena znanja i veštine učenici stiču kroz interaktivnu nastavu gde je posebna pažnja usmerena na individualni razvoj i napredovanje svakog od učenika.

Mogućnosti

Smer Finansijski administrator mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Svi učenici naše škole mogu da se upišu kako na državne tako i na privatne fakultete. Za učenike Srednje škole MC Vision Academy obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija. Učenici su nakon završenog obrazovnog profila Finansijsko računovodstveni tehničar su pripremljeni za uspešno započinjanje karijere ili nastavak studija na željenom fakultetu.

 

Nastavni plan i program možete pronaći ovde.