fbpx

Predupis školske 2020/2021

U srednjoj školi MC Vision Academy nema skrivenih troškova. Udžbenici, sveske, školski pribor i materijal uračunati su u cenu školarine.

Poštovani roditelji osmaka, želimo da Vam pomognemo da doneste pravu odluku kada je budućnost vaše dece u pitanju. Svesni smo da ulazak u pubertet može biti vrlo stresan, međutim lepa vest je da ste uspešno završili prvu polovinu školovanja svog deteta. Osam godina obrazovanja je prošlo, a ostalo je još ,,samo” srednja škola i fakultet.

 

Srednja škola MC Vision Academy je deo obrazovnog sistema Univerziteta Privredna Akademija koji se sastoji od tri srednje škole i sedam fakulteta, a ove godine ispisuje dvadesetu godinu svoje istorije.

Prednost zaokruženog sistema obrazovanja je ta,  što jedini u Srbiji pružamo mogućnost Vašem detetu da na vrata naše škole uđe kao svršeni osmak, a izađe nakon diplomiranja ili nakon postdiplomskih studija.

 

Prioritet u našem sistemu ima rad u malim grupama, gde je svakom učeniku omogućeno razvijanje pozitivne međuzavisnosti i razvijanje individualne odgovornsti. Zato je broj otvorenih mesta u predupisu ograničen.

Stojimo Vam na raspolaganju svakog dana za dodatne informacije, a pozvani ste da posetite školu i uverite se u kvalitet našeg rada. Sva pitanja postavite nam na 0600150699.