Online nastava

Poštovani učenici i roditelji/zakonski zastupnici,

Odlukom Vlade Republike Srbije proglašeno je vanredno stanje na celoj teritoriji Republike Srbije. Istom odlukom obustavljen je rad svih srednjoškolskih ustanova među koje spada i naša škola .

 

Odluku o obustavi izođenja nastave u visokoškolskim ustanovama , srednjim i osnovnim školama i redovnog rada ustanova predškolskog vaspitanja i obrazovanja (,,Sl.glasnik RS”, br. 30/2020) možete preuzeti ovde.

Srednja škola MC Vision Academy je u potpunosti tehnički i kadrovski osposobljena za izvođenje nastave na daljinu, stoga od 17.03.2020. sva nastava za naše učenike obavljaće se digitalnim putem, u skladu sa predviđenim planom i programom nastave.

Sve informacije o epidemiji i redovno ažuriranje broja obolelih možete proveriti na sajtu Ministarstva zdravlja. – Link

Na likovima ispod moćiće te da pristupite svim online platoformama propisanim od strane Republike Srbije, a ukoliko imate pitanja ili nedoumica obratite nam se na info@srednjaskolamcvision.edu.rs ili na broj telefona sa desne strane.

Informacije o odgovornosti – Srednja škola MC Vision Academy ne objavljuje sadržaj niti odgovara za postojanost web-stranica iznad.

Online nastava se obavalja putem Google Classroom-a, Facebook video call-a, komunikacija sa roditeljima preko Viber-a, dok će se ostale platforme korisiti po potrebi.

Za kraj na linku ispod možete pronaći sva uputstva kako da se što bolje zaštitite od epidemije.

Odluku o kolektivnom godisnjem odmoru možete pronaći ovde. Link