fbpx

Novi trofeji u vitrini!

Naša učenica i uspešna sportiskinja, Teodora Kostović, posetila nas je nakon velikih uspeha koja postiže širom sveta, u oblasti tenisa.
Jedan sunčan dan, ozarila je još više kada je na vratima naše škole ušetala sa peharima!
Sa svega 15 godina, koliko Teodora sada ima, može se pohvaliti bogatom karijerom koju je gradila čak i preko okeana! Prvi veliki uspeh postigla je već sa 7 godina, a nakon toga uspesi su samo nastavili da se nižu. Ona je trenutno situirana u Novom Sadu, gde trenira i školuje se, a vrlo brzo odlazi dalje, pomerajući granice sve do svetskog trona, što je njen krajnji cilj!
Obzirom da je naša škola neko ko podržava mlade sportske talente i koja ima programe predviđene istima, vrlo smo ponosni što je Teodora baš naš đak. Mi je bodrimo i navijamo za dalje pobede, dok smo na ostvarene izuzetno ponosni i samo možemo da joj obećamo da ćemo se i ubuduće potruditi da njeno obrazovanje ide uzlaznom putanjom, baš kao što je to slučaj sa njenom teniskom karijerom!
Prvi veliki uspeh postigla je već sa 7 godina, a nakon toga uspesi su samo nastavili da se nižu. Ona je trenutno situirana u Novom Sadu, gde trenira i školuje se, a vrlo brzo odlazi dalje, pomerajući granice sve do svetskog trona, što je njen krajnji cilj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *