Naša prva generacija kulinarskih tehničara uspešno privela kraju blok praktične nastave i obradovala goste , koji su uživali u specijalitetima, dok su profesori ponosno gledali kako njihovi đaci vešto oblikuju testo. Na meniju su bili italijanski specijaliteti: njoke, rezanci, lazanje itd.
Za sajt škole direktorka Silvija Levatić – Cukić je izjavila: ,,Kako su stari latini govorili ,,Non scholae, sed vitae discimus” (,,Ne za školu, već za život učimo” prim.aut) je upravo i pristup na koji smo mi u srednjoj školi MC Vision Academy ponosni. Ova generacija učenika na smeru kulinarski-tehničar je od samog početka pokazala ogroman potencijal koji su kroz ovaj blok praktične nastave i potvrdili. Kroz obaveznu i redovnu praktičnu nastavu pripremamo naše učenike da se nakon izlaska iz srednje škole lako upute u karijerne vode.
Na našim društevnim mrežama možete redovno pratiti aktuelnosti u školi, a svakako Vam predlažemo da pogledate i Duma Ketering Novi Sad, koji je redovan partner u obavljanju praktične nastave našim kulinarima. Link
Leave a Reply