fbpx

Fudbal i edukacija zajedno odrastaju

U prisustvu brojnih gostiju, dece  i roditelja škola fudbala Železničar 2018 održala je promociju i proslavila svoj prvi rođendan u Sportskom centru Rade Jovanović na Detelinari.
Zeleznicar 2018/F. Bakic
Foto: F. Bakić / FK Železničar 2018 /

 

 

Istovremeno je predstavila nas, MC Vision Academy kao svog sportskog prijatelja.

 

U pozdravnom govoru jedan od osnivača škole fudbala, trener Miroslav Kovačević zahavalio se direktorici Gimnazije Silviji Levatić Cukić na pomoći koju je naša gimnazija darovala školi fudbala, kao i prisutnom uvaženom gostu predsedniku fudbalskog saveza Novog Sada, Novaku Kostrešiću. Trener Slobodan Jovanović, osnivač škole fudbala govorio je o značaju dugoročne saradnje sa našom srednjom školom u edukativnom i sportskom smislu, kao i brizi za decu u njihovom odrastanju.

 

Direktorica Silvija Levatić Cukićpodelila je dresove deci i i stakla značaj prepoznavanja škole fudbala Železničar 2018 i njenog stručnog rada za dugoročnu saradnju na obostranu korist. Gimnazija MC Vision Academy poseduje posebne programe za sportiste i poznaje obaveze koje oni imaju, tako da im se izlazi u susret kod takmičenja, priprema i  igranja za reprezentaciju.

 

Novak Kostrešić je pripomogao u dodeli dresova tokom promocije, zahvalio se na pozivu i simbolično uručuio loptu prisutnoj deci naglasivši da će Fudbalski savez pomoći i uvek biti na usluzi , naročito u onim sredinama gde postoji želja da se fudbalska igra razvija i širi i gde se ulaže u infrastrukturu.

M. Popović / dnevnik.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *