fbpx
Vanredno Školovanje

01-09-2017

3 godine 4 godine

per person /

Free

Home Courses

Vanredno Školovanje

Vanredno Školovanje

Teacher

Vanredno Školovanje

Category

Stručno usavršavanje

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

Opis Programa

Vanredno srednjoškolsko obrazovanje predstavlja najbolji vid obrazovanja za sve one koji žele da nastave prekinuto školovanje, kao i one koji žele da započnu školovanje, ali su zaposleni, imaju porodicu ili iz nekih drugih razloga nisu u mogućnosti da redovno pohađaju nastavu.

Mogućnosti

Na ovaj način, Srednja škola MC Vision pruža mogućnost učenicima da sami organizuju svoje slobodno vreme, kao i da ispite spremaju onda, kada im to najviše odgovara. U dogovoru sa upravom škole, za svakog učenika pravi se poseban plan rada kojim se definišu zadaci i ciljevi koje bi učenik trebalo da ostvari u toku školske godine. Nakon toga, učeniku se dodeljuje mentor, koji mu pomaže da svoje obaveze uspešno završi u skladu sa dogovorenim planom i koji je u svakom trenutku na raspoloaganju učeniku, kada se za to ukaže potreba. Profesionalno nastavno osoblje, koje čine univerzitetski profesori i emnentni stručnjaci, nastoji da kroz konsultativnu nastavu, uz svu prateću literaturu i dokumentaciju, kao i mogućnost korišćenja audiovzuelnih sredstava, omogući učenicima uspešno i sigurno savladavanje gradiva iz određenog predmeta. Na ovaj način, Srednja škola MC Vision svojim učenicima pruža kvalitetno znanje i primenjljive veštine, kako bi im obezbedila najsigurniji put do uspešnog ostvarenog cilja.

Za obrazovne profile medicinskih usmerenja Škola ne nudi ovu mogućnost
zbog neophodnog fonda praktične nastave.

Our Main Teachers

Any teachers for this course

Price : Free

Question