fbpx
Pravni Tehničar

01-09-2017

4 godine

per person /

Free

Home Courses

Pravni Tehničar

Pravni Tehničar

Teacher

Category

Ekonomija, pravo i administracija

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

Opis Programa

Stručno obrazovanje za profil Pravni tehničar namenjeno je onim učenicima koji vide sebe u profesiji pravnika. Srednja škola MC Vision uspešno priprema učenike za bavljanje osnovnim pravnim poslovima, ali i za nastavak obrazovanja u oblasti prava. Pravni tehničar je zanimanje koje pruža najšire mogućnosti za efikasno obavljanje administrativnih poslova, ali istovremeno zahteva od učenika da poseduju osobine kao što su tačnost, pravičnost, odgovornost, istrajnost, efikasnost...

Učenici Srednje škole MC Vision imaju priliku da znanje stiču od profesora Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe sa bogatom akademskim i praktičnim iskustvom, a pored znanja iz prava i ekonomije, stiču i šira opšta znanja. Takođe, učenicima je omogućeno da tokom školovanja prisustvuju kako redovnim, tako i gostujućim predavanjima koja se realizuju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, ali i Univerzitetu Privredna akademija.

Mogućnosti

Smer Pravni tehničar mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Svi učenici naše škole mogu da se upišu kako na državne tako i na privatne fakultete. Za učenike Srednje škole MC Vision obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija. Učenici su nakon završenog obrazovnog profila u potpunosti spemni da se suoče sa svim izazovima koje nosi studiranje društvenih, prirodnih, tehničkih nauka, na privatnom ili državnom fakultetu, u zemlji ili inostranstvu.

Tags :

Our Main Teachers

Price : Free

Question