fbpx
Kulinarski Tehničar

01-09-2017

4 godine

per person /

Free

Home Courses

Kulinarski Tehničar

Kulinarski Tehničar

Teacher

Category

Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

Vi vidite stvari i pitate „zašto“, a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam „zašto ne“.- G.B.Shaw

Opis Programa

Obrazovni profil Kulinarski tehničar namenjen je onim učenicima koji vole svoju kreativnost da ispoljavaju kroz pripremanje hrane i koji svoju karijeru žele da grade u jednom od najtraženijih zanimanja u zemlji i inostranstvu – profesionalnom kulirnarstvu. Ovaj obrazovni profil obezbeđuje sigurno zaposlenje u ovoj profesiji, ali i mogućnost daljeg usavršavanja.

U Srednjoj školi MC Vision predaju samo visoko – kvalifikovani profesori koji su uvek na raspolaganju učenicima da ih uvedu u sve tajne ovog veoma traženog zanimanja. Kroz obrazovanje za kulinarskog tehničara učenici će steći primenljiva znanja koja će im omogućiti da sa uspehom obavljaju sve poslove koje pred kojima se nadju, kao što su priprema svih vrsta hladnih i toplih obroka, izbor, poručivanje, preuzimanje i spremnje sastojaka, odlučvanje o načinu njihove pripreme i aranžiranju jela, kao sastavljanje menija, u skladu sa željama poslodavca. Kako bi naši učenici posali vrhunski kulinarski tehničari, nastava je usmerena više ka praktičnom znanju, jer se sa više prakse postižu bolji rezultati u daljem profesionalnom napredovanju.

Mogućnosti

Obrazovni profil Kulinarski tehničar mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Po završetku ovog obrazovnog profila u Srednjoj školi MC Vision, učenici stiču četvrti stepen stručne spreme, što im omogućava kako upis na željeni fakultet, tako i započinjanje radnog odnosa u državom ili privatnom sektoru. Za učenike Srednje škole MC Vision obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija.

Our Main Teachers

Price : Free

Question