fbpx
Gimnazija

01-09-2017

4 godine

per person /

Free

Home Courses

Gimnazija

Gimnazija

Teacher

Category

Gimnazija - opšteg tipa

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

"Funkcija edukacije treba da bude da čoveka uči da misli intenzivno i kritično. Inteligencija plus karakter - to je cilj prave edukacije." - Martin Luter King

Opis Programa

Gimnazija opšteg tipa namenjena je onim učenicima koji se još uvek nisu opredelili za željeni pravac ličnog razvoja, niti za profesiju u kojoj bi gradili svoju karijeru, a svesni su svojih potencijala i motivisani da rade na sebi. Pre svega Gimnazija opšteg tipa kroz ravnomernu zastupljenost prirodnih i društvenih nauka u nastavnom planu i programu učenicima pruža kvalitetna opšta znanja, koja im omogućavaju nastavak obrazovanja na bilo kom fakultetu.  Gimnaziju mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Mogućnosti

Svi učenici naše škole mogu da se upišu kako na državne tako i na privatne fakultete. Za učenike Srednje škole MC Vision obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija. Učenici su nakon završene gimnazije u potpunosti spemni da se suoče sa svim izazovima koje nosi studiranje društvenih, prirodnih, tehničkih nauka, na privatnom ili državnom fakultetu, u zemlji ili inostranstvu.

Tags :

Our Main Teachers

Price : Free

Question