fbpx

Praksa je ključ uspešne karijere

Srednja škola MC Vision Academy se vodi premisom da je praksa ključ uspeha budućeg zanimanja, zato od prvih školskih dana naši učenici imaju prilike da posete razne institucije, agencije, banke, restorane, advokatske kancelarije, sudove i mnoga druga mesta.

U ovom tekstu pročitajte gde su bili i sa kakvim poslom su se upoznali naši učenici sa smera Finansijski administrator.

Kongresni edukativni centar je 02.10.2019. organizovao radionicu o organizovanju i organizovanosti i radionicu o razgovoru za posao koje su bile posvećene učenicima srednje škole MC Vision. Radionice je držao direktor Kongresnog edukativnog centra, Dejan Škobić.

 

Radionica je realizovana na inicijativu profesora ove škole: Ninoslava Vitoševića, Uroša Zavarka i Stefana Obradovića.

 

”Učenicii su imali prilike da steknu znanja o organizovanju događaja, liderstvu, brentiranju i ličnom organizovanju u vezi sa akcijama koje sprovode. Cilj je bio da im se približe iskustvena znanja u vezi sa radionicama koje smo organizovali”, izjavio je Dejan Škobić, direktor Kongresnog edukativnog centra.

 

”Praksa obilaska institucija, organizacija i firmi pokazala se kao vrlo uspešna i korisna za učenike naše škole, koji pored teorijskog znanja dobijaju na taj način i praktično znanje koje će im služiti u budućnosti”, zaključuje Ninoslav Vitošević, profesor MC Vision škole.

 

Kongresni edukativni centar veliku pažnju posvećuje mladima. Do sada smo organizovali više događaja koji su posvećeni mladima


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *