Tehničar Zaštite od Požara

01-09-2017

4 godine

per person /

Free

Home Courses

Tehničar Zaštite od Požara

Tehničar Zaštite od Požara

Teacher

Category

Ekonomija, pravo i administracija

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

Hrabar čovek nije onaj koji se ne oseća uplašeno, nego onaj koji nadvlada taj strah. – Nelson Mendela

Opis Programa

Obrazovni profil Tehničar zaštite od požara, priprema učenike za posao koji podrazumeva preventivnu i represivnu borbu protiv požara. Preventivni rad protiv požara se odnosi na analizu fizičko hemijske strukture materijala i predmeta u prostoriji koja je predmet pregleda, kako bi utvrdio rizik od požara i eliminisao tačke rizika od njegovog nastanka, dok se represivni rad ogleda u  primeni različitih metoda i mera za gašanje i sprečavanje širenja nastalog požara.

Profesija Tehničar zaštite od požara je odgovorna, rizična i naporna, te je u skladu sa tim Srednja škola MC Vision prepoznala neophodnost kvalitetnog i sveobuhvatnog školovanja ovih kadrova, pre svega iz razloga što lica koja se bave ovim zanimanjem, brinu o ljudskim životima. Nastavni proces podrazumeva sticanje kvalitetnih teorijskih i odgovarajućih praktičnih znanja od strane renomiranih stručnjaka iz prakse, kao i profesora Univerziteta Privredna akademija, a u skladu sa nastavnim planom i programom odobrenim od strane nadležnog ministarstva.

Mogućnosti

Obrazovni profil Tehničar zaštite od požara mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Po završetku ovog obrazovnog profila u Srednjoj školi MC Vision, učenici stiču četvrti stepen stručne spreme, što im omogućava kako upis na željeni fakultet, tako i započinjanje radnog odnosa u državom ili privatnom sektoru, na poslovima vezanim za zaštitu od požara. Za učenike Srednje škole MC Vision obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija.

Our Main Teachers

Price : Free

Question
Related Products

01-09-2017

4 godine

01-09-2017

3 godine

01-09-2017

4 godine