Finansijski Administrator

01-09-2017

4 godine

per person /

Free

Home Courses

Finansijski administrator

Finansijski administrator

Teacher

Category

Ekonomija, pravo i administracija

Course Attendees

Still no participant

Srpski Jezik

Srpski Jezik

Aivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum.

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem.

Lorem Ipsum

Vivamus volutpat eros pulvinar velit laoreet, sit amet egestas erat dignissim. Sed quis rutrum tellus, sit amet viverra felis. Cras sagittis sem sit amet urna feugiat rutrum. Nam nulla ipsum, venenatis malesuada felis quis, ultricies convallis neque. Pellentesque tristique fringilla tempus.

Course Reviews

Still no reviews

Opis Programa

Obrazovni profil Finansijski administrator najviše odgovara onim učenicima koji su zainteresovani da svoju karijeru ili dalje obrazovanje nastave u oblasti finansija. Tokom školovanja učinici će od vrhunskih profesora Škole, ali i od eminentnih profesora Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment imati priliku da steknu kavlitetna i primenjljiva znanja koja će ih osposobiti da na najbolji način obavljaju različite finansijske poslove, ali i da sa lakoćom nastave svoje obrazovanje na odabranom fakultetu.

Nastavno osoblje Srednje škole MC Vision kroz obrazovni profil Finansijski administrator nastoji da učenicima pruži savremena i sveobuhvatna znanja i veštine u svim segmentima finansijsko – računovodstvanih poslova, kao što su sprovođenje svih oblika knjigovodstvenih evidencija, obavljanje platnog prometa, praćenje i kontrola poslovanja preduzeća itd. Navedena znanja i veštine učenici stiču kroz interaktivnu nastavu gde je posebna pažnja usmerena na individualni razvoj i napredovanje svakog od učenika.

Mogućnosti

Smer Finansijski administrator mogu upisati i sportisti kojima je namenjen poseban program prilagođen njihovim obavezama.

Svi učenici naše škole mogu da se upišu kako na državne tako i na privatne fakultete. Za učenike Srednje škole MC Vision obezbeđeni su posebni uslovi upisa na fakultete u okviru Univerziteta Privredna akademija. Učenici su nakon završenog obrazovnog profila Finansijski administrator su pripremljeni za uspešno započinjanje karijere ili nastavak studija na željenom fakultetu.

Our Main Teachers

Obrazovni profil Finansijski administrator najviše odgovara onim učenicima koji su zainteresovani da svoju karijeru ili dalje obrazovanje nastave u oblasti finansija.

Price : Free

Question